Previous
Next

Velkommen til vores hjemmeside

Her på siden vil du kunne finde masser af information om udlejning af vores steder, om mulighederne for at bruge en naturvejleder og om vores fantastiske natur. Der er helt givet også meget, du ikke kan finde her. F.eks. har vi mange mange flere undervisningstilbud end beskrevet her. En dag håber vi at få tid til det 🙂

Men uanset hvad du godt kunne tænke dig at bruge os til, så skriv eller ring endelig. Også hvis du ikke lige finder det undervisningstilbud, du havde brug for. Vi er altid klar på en frisk udfordring.

- Nyheder -

17-19/4 2024: Kontakt til Trente Mølle – det bliver ikke let!
 
Alle naturvejleder, eller i hvert fald rigtig mange, er samlet til årskonference på Djursland. 
 
Og da Louise heller ikke er på kontoret, så bliver det mere end almindeligt svært at træffe nogen på telefonen i de dage. Har du brug for hjælp eller information, så skriv til trente@trente.dk så skal vi svare så hurtigt som muligt, men det bliver nok ikke meget vi når før mandag d. 22/4.
 
Håber for forståelse for det og at det hele går alligevel her i forårsvarmen. 

Ledig weekender for udlejning:

Trente Mølle 2024 

Der er forsat ledige hverdage og weekender tilbage.  I maj er der et enkelt afbud, så weekenden d.  19-21/5 er ledig.    I juli 26-28/7 og ellers skal vi hen til 11/10 før der igen er noget ledigt.  

Trente Mølle 2025

Stadig god plads, men maj går stærkt lige nu og september er der kun en ledig weekend tilbage.

Trente Mølle 2026

Vi åbner op for booking d. 6. januar 2026 klokken 9.00 telefonisk.

Bittenhus 2024                  
Ledigt 24-26/5,  næsten alle weekender i juli, og igen huler fra 13/9 og frem

Bittenhus 2025

Vi åbner op for privat booking d. 1. oktober 2024 klokken 9 telefonisk. Skoler og foreningen er velkomne til at book allerede nu. 

rkedal.  
Et fremragende sted, så er i til lidt mere friluftsliv, uden dog at skulle være væk fra el, vand, rigtig toilet, så var det måske være at overveje. Stedet er ikke så kendt endnu, men det begynder at gå stærkt. Maj er tæt,  men ellers er der gode chancer for at finde et hul.

Millinge Klint og Horne Næs.  Her kan du se hvad der er ledigt på www.bookenshelter.dk