Home Udlejninger
Udlejninger
trente_foraarI den udstrækning Trente Mølle ikke bruges til lejrskole, kursusvirksomhed, eller andre relevante natur-, friluftsliv- eller miljømæssige arrangementer, kan stedet lejes af private eller virksomheder.

Hvis I skal bruge et sted til et firmaarrangement, en privat fest eller lignende, kan Trente Mølle være en mulighed. Her er masser af plads, såvel ude som inde – og ikke mindst ligger stedet helt fantastisk med 2 mølledamme, en lille rislende bæk og masser af skov.

I hovedbygningen findes en spisestue, der kan rumme op til 50 personer, og i forbindelse hermed en mindre spisestue med plads til ca. 10 personer. Denne inddrages til den store spisestue med en fransk dør.

Det flotte, gamle møllerum, står idag umøbleret og kan anvendes til dans, spisning, mødelokale mv.

Udover det, findes der flere små rum, der fx kan bruges til gruppelokaler, vores kontor, samt ikke mindst vores fine lille pejsestue, hvor I kan tænde op i pejsen og slappe af foran ilden.  

Køkkenet er udstyret med komfurer, ovne, 3 min.opvasker, køleskab og kummefryser, samt glas, bestik og service til 60 personer.

I 2004 fik vi en ny værelsesfløj, med 32 sengepladser fordelt på 9 værelser af eksklusiv lejrskolestandard.

I mellembygningen forefindes naturskolen, energiværkstederne og vore store mødelokale.

Det store mødelokale er det muligt at leje seperat til fx. foreningsarbejde.

Et helt specielt tilbud er, at I har mulighed for at bestille en natur- frilufts eller energivejleder til at lave et arrangement for jer, under jeres ophold på Trente Mølle.  Skal I ”luftes” mellem kaffen og middagen, laver vi gerne en tur ud i terrænet, med kulturhistorisk, biologisk eller andet indhold - eller hvad med at lade konfirmanden, og alle kammeraterne komme en tur op i vores høje bøgetræer og se livet sådan lidt fra oven?

For spørgsmål vedrørende udlejning – kontakt os venligst...

 

September månede er så blå, og i følge nogen, så skulle det bliver her sommeren kommer i år. Står du lige og mangler et sted til et arrangement, tur, fest eller andet, så har vi lige fået et afbud på en weekend i en af vores allermest populærer måned.  1-3 september er pludselig blevet ledig. Så hvis det er noget, så kontakt os for et godt tilbud.

 

 


 

 

Ledig weekender 2016

Ledige weekend  2016

Der er ikke mange ledige weekender tilbage på Trente Mølle.   Eneste ledig weekend i sommerhalvåret er pinsen, hvor vi lige har fået et afbud (13-16/5). Første ledig weekend efter sommerferien er 1. - 2. oktober.  Og så skal vi ellers hen til d. 11/11 før der igen er noget ledigt(opdateret 07-03-16)

Lærkedal er der stadig en del ledige weekender.

Bittenhus er der ledigt  d. 6-7/8, 24-25/9, 1-2/10 og 8-9/10 og så fra sidst i oktober og frem. .

(opdateret 07-03-16).

 

For alle andre tider, især på hverdage, ring og hør, eller endnu bedre send en mail til os. Hvis du/I ringer, er mandag og torsdag de meste sikre dage for at træffe nogen på kontoret.

 

Ledige weekend 2017.

Generelt er der rigtig godt gang i udlejningen, så det går stærkt lige nu. Men ring og snak med Anne Marie (mandag og torsdag) hvis du vil vide, hvad der er ledigt pt.

 

Udlejningen af Trente Mølle, og Lærkedal 2018

Udlejningen af Trente Mølle i 2018 starter mandag d. 3/1 - 2017 kl. 8.30.  

 

Udlejningen af Bittenhus 2017

Udlejning til private start d. 1/10 - 2016. Foreninger med friluftsliv, natur og miljø, spejdere og andre kan booke nu. 

Last Updated on Monday, 07 March 2016 09:21