Home Bittenhus
Bittenhus

I efteråret 2012 overtog Trente Mølle driften af Bittenhus. Faaborg-Midtfyn Kommune havde købt stedet af den tidligere ejer Frie Funktionære. 

I et tæt samarbejde er vi nu gået i gang med at udvikle stedet. Med sin unikke placering lige ud til Det Sydfynske Øhav skal  stedet  udvikles til en formidlingsplatform for alt, hvad der har med Øhavet at gøre.

bittenhus oktober 2012 

Det vil stadig være muligt at bruge stedet som lejrskole, koloni eller kursuscenter, men nu med mulighed for at få naturvejleder på. Inden længe vil vi kunne tilbyde en masse aktiviteter inden for emner som livet på det lave vand, snorkling, kajak, fiskeri, teambuilding i Øhavet, Øhavets gastronomi, vadetur til Svelmø etc.  

Ring og få en snak med os - meget er vi allerede klar til,  mere vil være klar til maj.

 

 på jagt efter rejer og andet liv
Bittenhus vil  blive udbygget som kursussted for aktiviteter tilknyttet Øhavet. Dels for kurser vi afholder, dels som kursussted for foreninger og andre aktører omkring Øhavet. 

I noget omfang vil, det som tidligere, stadig være muligt at leje stedet til et privat familiearrangement. Her vil det nu fremover også være muligt at få sig en ekstra oplevelse og få en naturvejleder ind over.

 

 

 Tang en øhavsdelikatesse
 

Vedrørende udlejning, kurser, naturvejledning, så kontakt os på Trente Mølle.

Med venlig hilsen

Trente Mølle 

 bittenhus kysten