Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Personale

På Trente Mølle sker der rigtigt meget, og derfor er der også en del ansatte. Udover de 3 faste ansættelser, så er vi pt. 5 timeansatte til at tage sig af rengøring og vores forskellige steder.  Det faste personale består af:

 

Leif_noerder

Naturvejleder Leif Sørensenspacer                 spacer

Daglig leder af Naturskolen Trente Mølle. Leif har været naturvejledningen på stedet siden starten af Trente Mølle, Natur- Mijø og Agenda 21 center i 1998. Brænder for formidling af naturen. Hans store passion er alt hvad der er lidt nørdet, så vil du gerne vide noget om f.eks. insekter, planter, eller svampe er han den rette person. Samtidig er Leif meget optaget af hvad der rører sig omkring mulighederne for at inddrage borgerne (og især børn og unge) i alt hvad der hedder naturforvaltning og naturpleje. Også den gastronomiske del af det der ude, har et stort plads i hjertet.

ulrik med fisk

Naturvejleder Ulrik Boll Harringspacer                 spacer

Ulrik står sammen med  Leif  for naturvejledningen her på Trente Mølle og på Lærkedal. Ulrik er uddannet fiskebiolog og havkajakinstruktør og er aldeles tosset med vand, fisk og alt hvad der har med havet at gøre. Da Ulrik brænder for havbiologien vil han, når vores Naturskole på Millinge Klint står færdig, blive vores ankermand der. Har du et spørgsmål der relaterer til havet, er det Ulrik du skal have fat på. Ulrik har også en svaghed for mad og gastronomi, og en særdeles sød tand.

anne_marie_paa_kontoret

Kontorchef Anne Marie Hansenspacer                 spacer

Anne Marie er den der holder sammen  på alle de administrative opgaver på Møllen. Hun er på sin pind mandag og torsdag og kan hjælpe dig med forespørgsler på bookning af lokaler og forsøger at holde styr på kalenderen. Anne Marie er den der tager sig af regnskabet,  uanset om det handler om at komme af med penge eller få nogen ind. Så tøv ikke med at betale.