Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Velkommen til Trente Mølles hjemmeside

Velkommen til Trente Mølles hjemmesiden.

Her på siden vil du kunne finde masser af oplysning om udlejning af vores steder, om mulighederne for at bruge en naturvejleder og om vores fantastiske natur.

Der er helt givet også meget, du ikke kan finde her. F.eks. har vi mange mange flere undervisningstilbud end beskrevet her. En dag håber vi at få tid til det :-)

Men uanset hvad du godt kunne tænke dig, at bruge os til, så skriv eller ring endelig. Også hvis du ikke lige finder det undervisningstilbud du havde bruge for. Vi er altid klar på en frisk udfordring.

Nyheder.... det forgår på Facebook. Søg Trente Mølle Naturskole og like os, så vil du altid være opdateret på hvad der sker her, på Bittenhus, Millinge Klint, Lærkedal eller hvor vi lige nu har gang i noget.

mgdyr - svannige bakker 13-08-10 13

 

Mht. til udlejnin så er der ikke mange weekenderne tilbage i de mest eftertragtede måneder i sommerhalvåret 2018.  Hvis du er interesseret så kig i menuen til venstre under punktet "Udlejning" → "Ledige weekender". Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at hører om muligheder, hvis hjemmesiden ikke lige skulle være opdateret. Det sker ;-)

På Hjemmesiden www.bookenshelter.dk. er der kommet endnu flere shelters med. Det har været så populært at sove i de nye shelter i år, at det har væltet alt hvad vi havde drømt om.  Det er jo super, men har bestemt også givet masser af ekstra arbejde :-). Men vi er stadig frisk på at få flere shelters med.

Så finde sovepose frem og kom ud og nyd den sydfynske natur. 

Eller er I mere til sport så tag en tur til Lærkedal. Her kan i helt gratis spille disc-golf på vores 9 hullers bane. 

vi ses derude

Trente Mølle

 

 

 gyveltorp - elever fra ollerup friskole 24-05-12 4

indvielse_laerkedal_disc_golf_27-05-11-