Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

pigekigger6Trente Mølle er det ideelle sted for en klasse, en børnehave eller et fritidshjem at tage hen på lejrskole. Her er masser af plads både ude og inde, højt til himlen og derfor masser af muligheder for rigtigt at udfolde sig. Store dele af området er statsskov, hvilket giver masser af muligheder for aktiviteter uden først at skulle søge en masse tilladelser.

Lejrskoler er et af vores ”specialer”, og vi hjælper gerne med at arrangere enhver form for lejrskole. Enten som en mere traditionel lejrskole, hvor I bor og sover på Trente Mølle, eller som lejrskole i telte/eller bivuak på en af vores lejrpladser. Hvad med overnatning i hængekøjer? Eller som ”Lejrskole i bevægelse”, hvor I med udgangspunkt i Trente Mølle oplever og færdes i det Sydfynske landskab.

Vi har en mindre grej-bank med det mest almindelige udstyr til friluftsliv og et stort og dejligt naturskolelokale, der efter aftale kan benyttes til forskellige aktiviteter.

Kort sagt kan I kombinere en lejrskole med masser af friluftsliv og biologi, og lad evt. en naturvejleder, friluftsvejleder eller energivejleder indgå som en større eller mindre del af arrangementet.

sommerskole_2006_lystfiskeriVi hjælper gerne med til at arrangere næsten enhver form for friluftsliv – og det vi ikke selv kan klare, kender vi sikkert en, der kan – så er det træklatring, sejlads på fjorden eller en tur på hesteryg, så er det også en mulighed med Trente Mølle som udgangspunkt for en uforglemmelig lejrskole.

På Trente Mølle har vi sengepladser til 32 personer – spise og køkkenfaciliteter til godt og vel 50. Er I lidt flere, kunne det måske være en mulighed, at nogle af eleverne/børnene eller de voksne overnatter i telt eller på anden måde.

På stedet findes gode muligheder for at arbejde i små og større grupper – her er masser af rum; bl.a. vores "undervisningslokale", der naturligvis indeholder tavle, overheadprojektor, internetadgang, fjernsyn og video.

For yderlige oplysninger kontakt os