Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Millinge Klint

Nogen husker måske Feriesamvirket Klintholm ved Faldsled fra tidligere lejrskoler og dagsarrangementer. Stedet har i en årrække været drevet af bl.a. DUI- Leg og Virke. I efteråret  2007 blev stedet købt af Faaborg-Midtfyn Kommune. Klintholm var en ældre lejrskole, der havde set sine bedste dage, og en udpræget lejrskole som ”da far selv var  dreng”. Især hovedhuset trængte til en kærlig hånd, og straks efter overtagelsen blev der nedlagt forbud mod at overnatte i huset. I 2013 tog man så konsekvensen og rev lejrskolen ned, så der kun stod toiletbygningen tilbage. 

I 2015 opstod Millinge Klint som fugl Fønix af asken, og i dag rummer stedet en af landets absolut bedste shelterpladser. Det tør vi godt stå inde for, og skal vi tage populariteten som udtryk for det samme, så giver brugerne os ret! Man skal virkelig være ude i særdeles god tid, hvis man vil sikre sig en af de gode shelters i højsæsonen.

Foruden 7 arkitekttegnede shelters rummer pladsen et delvist nyistandsat toilethus, sauna, stort bålhus med brændekomfur og ved stranden er der etableret en trappe ned af skrænten samt en stor og flot badebro.
En ca. 1,1 ha stor grund med en fantastisk beliggenhed ud til Helnæs Bugten og det Sydfynske Øhav omkranser det hele.

Området ud for Millinge Klint er tillige meget lavvandet og giver en række unikke muligheder for aktiviteter på det lave vand.

Pladsen bookes gennem vores hjemmeside - www.bookenshelter.dk, men er man en skole eller anden strørre gruppe er man meget velkommen til at kontakte os for reservation, aftale om naturvejledning eller..

Med venlig hilsen
Trente Mølle

 

 

mvh

Trente Mølle

Millinge Klint