Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vores hjemmeside har været  hacket, hvilket har betydet at vi bagefter har fået det hele lagt over i et nyt stystem.  Ikke alt er, som det skal være, og bl.a. er alle billeder under natur forsvundet :-(.  Vi arbejder på højtryk for at få det på plads, men det er noget vi gør i de huller i kalenderen, som vi ikke har ;-).  Så lidt øv.  Teksterne er der, billederne kommer igen - men hav lidt tålmodighed. 

Naturen på Trente Mølle er spændende og varieret, og der findes en masse forskellige dyr og planter. På denne side vil vi, efterhånden som historierne og billederne indfinder sig, prøve at fortælle om Trente Mølles natur og de mange oplevelser, der venter derude. Vi hører gerne om dine historier og modtager med glæde oplysninger om og billeder af spændende fund, som du så kan dele med andre naturinteresserede.

Foreløbig er der to historier om fuglene, som ses her hver vinter, samt fiskehejren der ofte besøger os.

Galleriet er ved at blive stærkt udbygget, og allerede nu kan du se billeder af galler på 25 forskellige plantearter, mere end 50 forskellige galler. Og galleriet bliver hele tiden løbende udbygget. Vi hører meget gerne om interessante gallefund og vil gerne have hjælp til at kortlægge et par af gallerne.

Næste plan er sommerfuglene og padderne/krybdyrene. Vi har en masse billeder liggende, som er taget på Trente Mølle, så nu venter vi bare på at få tid til at skrive noget tekst. Senere håber vi bl.a. at tage fat på fiskene, planterne og tægerne. Men god fornøjelse især med galleriet.

Galleriet  Blomster Naturens spisekammer
Bøgegalmyg  Majblomst Trente Mlle 21 05 09 20  Kartoffelpizza med skvalderklspesto 2
Fuglene Sommerfuglene  Spor i sneen
IMG 2209   Påfugleøje Harespor i sneen2 
Padder/Krybdyr  
Butsnudet frø