Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tju Hej - ud i naturen

En pjece til dagplejere - og dagplejens forældre.

 

Udsolgt.  

For et par år siden fik vi genoptrykt Tju-hej ud i naturen i 5000 eksemplar - 5. oplag. De er nu (15/01/15) desværre udsolgte.... eller heldivis. Det betyder jo at rigtig mange har haft fornøjelse af hæftet, der nu er kommet i et oplag på omkring de 30000. Forhåbentlig har det været med til inspirerer mange til aktiviteter med de aller yngste ude i naturen.

Pt. ved vi ikke om det lykkedes at få hæfte genoptrykt. Er du interesseret, i hæfte så giv os et praj, så vi får en fornemmelse af, hvordan behovet er derude.

tjuhejforsiden

Mange kender sikkert Marianne Halds fremragende 28 siders pjece ”Tju hej – ud i naturen”. En pjece der i sin tid blev udgivet af det daværende Nordjyllands Amt. Siden amterne blev nedlagt, har den  ikke været til at få fat i.

Men nu kan det igen lade sig gøre!

Takket være et samarbejde med Marianne Hald og Trente Mølle Naturskole er det nu lykkedes at få ”Tju hej – ud i naturen” genoptrykt - nu i 5. oplag.

Vi har trykt et ekstra oplag, således at dagplejere, kommuner, naturskoler og andre, der ikke har været med i genoptrykning, også har en chance for at få fat i pjecen. Pjecen kan derfor købes til en særdeles favorabel pris ved henvendelse på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Prisen fremgår af nedenstående tabel:

 1-3 stk

 10 kr./ stk. *
  4-10 stk 9kr./ stk. *
 10 - 100 stk 8 kr./stk. *
  Over 100 7 kr./stk *

 * Hertil kommer evt. pris for forsendelse  - der følger Post Danmarks takster. Ved store mængder forsøger vi dog at gøre det billigere ved at bruge andre muligheder.

Ved bestilling oplys venligst ean-nummer hvis regningen skal faktureres elektronisk 

 Om selve pjecen skriver Marianne selv i forordet:

 

Giv børnene ideer til leg og aktiviteter, og oplev mange gode og lærerige timer sammen med dem.

Pjecen er tænkt som inspiration til dagplejere og forældre, der i det daglige gerne vil give børnene nye og flere oplevelser end de kan få i sandkassen eller på en gåtur ved barnevognen på fortovet.

Aktiviteter i naturen støtter børns motoriske udvikling, giver børnene færdigheder og kompetencer i fysisk udfoldelse og derigennem styrker deres selvværd, handlekompetance og sundhed.

Bogen der er på 28 sider er opdelt i 12 afsnit  - et for hvert af årets måneder. Her er god baggrundsviden, praktiske råd, masser af gode ideer og en række illustrationer af natur og ikke mindst børn i aktivitet i naturen. Selv i de kolde måneder er der masser af inspiration.

Man får uvilkårligt lyst til at tage en flok unger i hånden og så bare komme af sted…..