Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Tju Hej - ud i naturen

En pjece til dagplejere - og dagplejens forældre.

 tjuhejforsiden

Udsolgt.  

For et par år siden fik vi genoptrykt Tju-hej ud i naturen i 5000 eksemplar - 5. oplag. De er nu  desværre udsolgte.... eller heldigvis. Det betyder jo, at rigtig mange har haft fornøjelse af hæftet, der nu er kommet i et oplag på  30.000. Forhåbentlig har det været med til inspirere mange til aktiviteter med de alleryngste ude i naturen.

Pt. ved vi ikke om det lykkedes at få hæftet genoptrykt. Er du interesseret i hæftet, så giv os et praj, så vi får en fornemmelse af, hvordan behovet er derude.

 

Herunder kan du se, hvad Marianne selv skrev i forordet om den fremragende 28 siders pjece ”Tju hej – ud i naturen”. En pjece der i sin tid blev udgivet af det daværende Nordjyllands Amt. 

Vi håber inden længe at det bliver muligt at downloade en pdf af pjecen her. 


 Om selve pjecen skriver Marianne selv i forordet:

 Giv børnene ideer til leg og aktiviteter og oplev mange gode og lærerige timer sammen med dem.

Pjecen er tænkt som inspiration til dagplejere og forældre, der i det daglige gerne vil give børnene nye og flere oplevelser, end de kan få i sandkassen eller på en gåtur med barnevognen på fortovet.

Aktiviteter i naturen støtter børns motoriske udvikling, giver børnene færdigheder og kompetencer i fysisk udfoldelse og derigennem styrker deres selvværd, handlekompetance og sundhed.

Bogen, der er på 28 sider, er opdelt i 12 afsnit  - et for hvert af årets måneder. Her er god baggrundsviden, praktiske råd, masser af gode ideer og en række illustrationer af natur og ikke mindst børn i aktivitet i naturen. Selv i de kolde måneder er der masser af inspiration.

Man får uvilkårligt lyst til at tage en flok unger i hånden og så bare komme af sted…..