Om Trente Mølle

"I den udstrækning Trente Mølle ikke bruges til lejrskole, kursusvirksomhed eller andre relevante natur-, friluftsliv- eller miljømæssige arrangementer, kan stedet lejes af private eller virksomheder."

Hvis I skal bruge et sted til et firmaarrangement, en privat fest eller lignende, kan Trente Mølle være en mulighed. Her er masser af plads, såvel ude som inde – og ikke mindst ligger stedet helt fantastisk med 2 mølledamme, en lille rislende bæk og masser af skov.

I hovedbygningen findes en spisestue, der kan rumme op til 50 personer, og i forbindelse hermed en mindre spisestue med plads til ca. 10 personer. Denne inddrages til den store spisestue med en fransk dør. Det flotte, gamle møllerum står i dag umøbleret og kan anvendes til dans, spisning, mødelokale mv. Udover det findes der flere små rum, der f.eks. kan bruges til gruppelokaler, vores kontor, samt ikke mindst vores fine, lille pejsestue, hvor I kan tænde op i pejsen og slappe af foran ilden.  

Køkkenet er udstyret med komfurer, ovne, 3 minutters opvasker, køleskab og kummefryser, samt glas, bestik og service til 60 personer.

I 2004 fik vi en ny værelsesfløj, med 32 sengepladser fordelt på 9 værelser af eksklusiv lejrskolestandard.  

I mellembygningen forefindes naturfagslokale og vores store undervisningslokale. Det store undervisningslokale er muligt at leje separat til f.eks. foreningsarbejde.

Få mere indblik i Trente Mølles faciliteter ved at trykke her, her i hovedmenuen under “Udlejning” og derefter under “Trente Mølle – Faciliteter“.

Et helt specielt tilbud er, at I har mulighed for at bestille en natur- eller friluftsvejleder til at lave et arrangement for jer under jeres ophold på Trente Mølle.  Skal I ”luftes” mellem kaffen og middagen, laver vi gerne en tur ud i terrænet, med kulturhistorisk, biologisk eller andet indhold – eller hvad med at lade konfirmanden, og alle kammeraterne, komme en tur op i vores høje bøgetræer og se livet sådan lidt fra oven?

Kontakt os endelig for spørgsmål vedrørende udlejning.