Foredrag

Vi tager gerne ud og holder foredrag/oplæg om mange forskellige ting – især i vinterhalvåret!

Så mangler i nogle til at komme og underholde og fortælle til en fællesspisning, i ældreklubben, beboerforeningen eller….. Så dukker vi gerne op.

 Vores mest populære foredrag handler om ”Naturvejledning” – altså hvad går en naturvejleder egentlig og laver, og hvordan ser Naturvejledningen ud i dagens Danmark.  Selvfølgelig med udgangspunkt i vores eget virke gennem mange år, og med masser af anekdoter fra 20 års virke.  Humor er en selvfølgelighed, og som regel slæber vi også lidt med ude fra den rigtig natur.  En helt generel kommentar er at ”Hvor blev vi da overrasket over hvor meget forskelligt Naturvejleder beskæftiger sig med – vi troede jo kun I gik ture med folk og underviste børn”  

 

Af andre emner vi har ”optrådt” med:

 Svampene forunderlige liv.  Her er masse af sjove historie, overraskende viden og spændende biologi. Vi garanter at det ikke kun er for nørder.

Insekternes liv.  For et indblik i insekternes forunderlig verden, og opleve masse af overraskende strategier for at overleve, parre sig og sikre artens overlevelse. Og hvordan ser det ud med insekter helt generelt i dagens Danmark. Er der en bestemt insekt/dyregruppe i gerne vil dykke ned i, så spørg endelig.  Tæger, sommerfugle eller…

Snaps.  Snapsens historie og hvordan krydder man selv sine urtesnaps. God fif og ideer. Og ja selvfølgelig er der smagsprøver!  Er det årstidens kombineres gerne med en tur ud i naturen hvor vi plukker lidt til ”hjemmeapoteket”.  

Undervandsjagt og den marine natur: En introduktion til hvordan man bliver dus med sit lokale vand, får motion og finder friske råvare i havet. Hvilke love og regler man skal overholde og der følger som regel en bunke fif og tricks til at komme i gang på.

Naturterapi, sæt sanserne i spil i naturen. Et  oplæg omkring naturens gavnlige indvirkning på sind og krop. Vi fokuserer på hvordan det moderne menneske kan finde ro, fællesskab og samhøring med naturen.

Det hele selvfølgelig krydret med masse af gode billeder…

Ring og få en snak.