Foredrag

Vi tager gerne ud og holder foredrag/oplæg om mange forskellige ting – især i vinterhalvåret!

Så mangler I nogen til at komme og underholde og fortælle til en fællesspisning, i ældreklubben, beboerforeningen eller….. så dukker vi gerne op.

Vores mest populære foredrag handler om ”Naturvejledning” – altså hvad går en naturvejleder egentlig og laver, og hvordan ser naturvejledningen ud i dagens Danmark.  Selvfølgelig med udgangspunkt i vores eget virke gennem mange år, og med masser af anekdoter fra 20 års virke.  Humor er en selvfølgelighed, og som regel slæber vi også lidt med ude fra den rigtig natur. En helt generel kommentar er: ”Hvor blev vi da overrasket over, hvor meget forskelligt en naturvejleder beskæftiger sig med – vi troede jo kun, I gik ture med folk og underviste børn”  

Af andre emner vi har ”optrådt” med:

Svampenes forunderlige liv.  Her er masser af sjove historier, overraskende viden og spændende biologi. Vi garanter, at det ikke kun er for nørder.

Insekternes liv. Få et indblik i insekternes forunderlig verden og oplev masser af overraskende strategier for at overleve, parre sig og sikre artens overlevelse. Og hvordan ser det ud med insekter helt generelt i dagens Danmark. Er der en bestemt insekt/dyregruppe, I gerne vil dykke ned i, så spørg endelig. Tæger, sommerfugle eller…

Snaps. Snapsens historie og hvordan krydrer man selv sine urtesnaps. Gode fif og ideer. Og ja – selvfølgelig er der smagsprøver! Er det årstiden kombineres gerne med en tur ud i naturen, hvor vi plukker lidt til ”hjemmeapoteket”.  

Naturterapi. Sæt sanserne i spil i naturen. Et oplæg omkring naturens gavnlige indvirkning på sind og krop. Vi fokuserer på, hvordan det moderne menneske kan finde ro, fællesskab og samhørighed med naturen.

Det hele selvfølgelig krydret med masser af gode billeder.

Ring og få en snak.