Hvert år af holder Trente Mølle  30-40  svampekurser. Således formenltig også i 2024. Langt de fleste er dog foreninger, skoler virksomheder, kommuner, private etc. der bestiller et forløb. Men de kurser vi selv afholder vi blive vist her på siden, eller på vores Facebook grupper – Trente Mølle Naturskole.  

Man kan også finde sammen i en lille flok og bestille sin helt egen svampetur. Det er billigere, end du tror.  Se evt. mere under aktiviteter/gruppearrangementer.

Svampekursus 2024 - 4 eftermiddag/aftener - Begynder.

Er du helt ny i svampenes verden, så er det her kurset for dig. Over 4 tosdags aftener/eftermiddage, , tager vi hul på denne helt forrygende verden. I løbet af de 4 gange, spredt hen over højsæsonen, får vi mulighed for at komme igennem de fleste af svampesæsonens spiselige arter.  Kurset vil tage udgangspunkt i de spiselige svampe samt de mest giftige, men også komme ind på svampenes biologi. Uden en viden om denne, bliver man aldrig en god svampesamler og kan forholde sig til alle de myter, der er omkring svampene.

Kurset starter torsdag d. 29/8  og forløber over 4 torsdage (29/8, 12/9 26/9 og 19/10). Alle dage fra kl. 16.30 til kl. 19.30. 

Undervisning forgår med udgangspunkt fra Trente Mølle Naturskole, Trentevej 7, 5672 Broby

Yderlig oplysninger om det praktiske: kontakt Leif H. Sørensen på Trente Mølle.

Pris for kurset 600 kr.  Maks 20 personer.  Kurset bliver gennemført ved minimum 10 personer.  Men der er nu altid udsolgt.

Er I en forening, en gruppe af privatpersoner eller andre, der ønsker jeres eget lille svampekursus eller en svampetur, så er I meget velkomne til at kontakte os.