Hvert år afholderTrente Mølle et eller flere svampekurser i samarbejde med LOF. Det forløber som regel over 3 hverdagsaftener og en hel lørdag eller søndag. Tilmelding gennem LOF .

Vi afholder en række offentlige svampeture, og når vi gør det, bliver de annonceret her på hjemmesiden.

Se mere under rubrikken “Offentlige ture”

 Man kan også finde sammen i en lille flok og så bestille sin helt egen svampetur. Det er billigere, end du tror.

Svampekursus 2020 - Eftermiddager og Weekend

Som vanligt afholder vi svampekursus over 4 gange. I 2020 fordelt over 3 tirsdag aftener/eftermiddage samt en lørdag. Det giver en god mulighed for at komme igennem de fleste af svampesæsonens spiselig arter.  Kurset vil tage udgangspunkt i de spiselig svampe og de mest giftige, men også komme ind på svampenes biologi. Uden en viden om denne, bliver man aldrig en god svampesamler og kan forhold sig til alle de myter der er omkring svampene.

Kurset starter tirsdag d. 1/9 kl 16.30 og forløber over 3 tirsdage (1/9, 15/9 og 29/10) alle dage fra kl. 16.30 til kl. 19.30 samt lørdag d. 10/10 fra 11.00 til 15.30

Yderlig oplysninger om det praktisk kontakt Leif H. Sørensen på Trente Mølle.

Pris for kurset 450 kr.   Maks 20.  Kurset bliver gennemført ved minimum 10 personer. 

Tilmeld dig her, tilmeldingen åbnes i en ny side.

Svampekursus 2020 - Formiddagshold

Vi har fået et opfordring på,  om vi ikke kunne lave et svampekursus for folk der på en eller anden grund har mulighed for at deltage inden for almindelig arbejdstid. Den tager vi selvfølgelig op, og prøver om vi kan samle et hold 4 onsdag formiddag i september og oktober. 

Kurset vil tage udgangspunkt i de spiselig svampe og de mest giftige, men vi kommer godt rundt i hele svamperiget. Med 4 gang midt i svampenes absolute højsæson, giver det rig mulighed for at få et indblik i store dele af den sydfynske svampefungi. 

Største delen af kurset forgår i skov og mark, hvor vi ser på og samler svampe, men vil blive suppleret med mindre teoretiske oplæg på Trente Mølle. Deltagerne må meget gerne medbringe egne svampe. 

Kurset vil blive ledet at naturvejleder Leif H. Sørensen, Trente Mølle, der har 20 års erfaringen som leder af svampeture og underviser på diverse svampekurser.

Mødegange:  onsdag d. 16/9, 23/9, 30/9 og 7/10 kl.  9.00 – 12.00

Pris 375 kr.

Er I en forening, en gruppe af privatpersoner eller andre der ønsker jeres egen lille svampekursus eller svampetur, så er i meget velkomne til at kontakte os.