Hvert år afholderTrente Mølle et eller flere svampekurser. Således også i 2021. Det forløber som regel over 3 hverdagsaftener og en hel lørdag eller søndag..

Vi afholder en række offentlige svampeture, og når vi gør det, bliver de annonceret her på hjemmesiden.

Se mere under rubrikken “Offentlige ture”

 Man kan også finde sammen i en lille flok og så bestille sin helt egen svampetur. Det er billigere, end du tror.

Svampekursus 2021 - Eftermiddager og Weekend

Som vanligt afholder vi svampekursus over 4 gange. I 2020 fordelt over 3 tirsdag aftener/eftermiddage samt en søndag. Det giver en god mulighed for at komme igennem de fleste af svampesæsonens spiselig arter.  Kurset vil tage udgangspunkt i de spiselig svampe og de mest giftige, men også komme ind på svampenes biologi. Uden en viden om denne, bliver man aldrig en god svampesamler og kan forhold sig til alle de myter der er omkring svampene.

Kurset starter tirsdag d. 7/9 kl 16.30 og forløber over 3 tirsdage (7/9, 21/9 og 5/10) alle dage fra kl. 16.30 til kl. 19.30 samt søndag d. 10/10 fra 11.00 til 15.30

Yderlig oplysninger om det praktisk kontakt Leif H. Sørensen på Trente Mølle.

Pris for kurset 500 kr.   Maks 20.  Kurset bliver gennemført ved minimum 10 personer.  Men der er nu altid udsolgt

Tilmeld dig her inden længe. Tilmeldingen åbnes i en ny side og foregår via Visit Faaborgs tilmeldings og betalingssystem.

Er I en forening, en gruppe af privatpersoner eller andre der ønsker jeres egen lille svampekursus eller svampetur, så er i meget velkomne til at kontakte os.