Teambuilding med et smil

Vi har gennem de sidst par år arbejdet mere og mere med det, vi kalder ”teambuilding med et smil”.

Det er teambuilding, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt, udfordrende og lærerigt. Det er ikke det store højtforkromede ”kanin-dræber-kursus”. Det lader vi andre om. Vi vil derimod gerne have, at alle der deltager får en mulighed for at gennemføre på det niveau, de magter.

Vores målgrupper strækker sig fra 7. klasser, der skal rystes sammen i deres nye klasse, til firmaer der skal fusionere eller blot have en oplevelse. Sportsklubber – især ungdomshold – hvor et hold trænger til at lære hinanden bedre at kende udenfor banen eller blot skal have nogle underholdende timer for at dyrke det sociale liv.

Hold på optimalt 8 personer arbejder sig gennem en bane, som er lagt i vores skønne omgivelser ved Trente Mølle.

Vi har blandt andet store ”regnskovstræer med lianer”, den grågrønne grumsede Limpopo Flod, der krydses, kæmpe edderkoppespind, væddeløbsbane og mulighed for at lade sig trylle om til musestørrelse. Mere vil vi ikke afsløre.

Vores arrangementer har normalt en varighed af tre til fire timer, men vi skræddersyr altid arrangementet sammen med jer, så I får den længde og det indhold, som I ønsker.