Snorkling & Marineformidling

Forløb: Kom med ud under overfladen med Trente Mølle naturvejleder. Sammen svømmer vi ud  og ser med egne øjne hvordan øhavets liv tager sig ud under overflade. Forløbet er sat sammen som en snorkeltur langs kysten, hvor vi ser nærmere på de marine naturtyper, og deres dyre- og planteliv. Undervejs stopper vi og går helt tæt på de fund af dyr, planter og andre sager  vi finder i havet. Det er en spændende, aktiv og anderledes måde at opleve havet på. Vi har grejer og uddannet personale, så vi står klar til at give jer en herlig oplevelse af havet helt tæt på!

Forløbet starter med en grundig fælles introduktion til grej, sikkerhed og snorkelteknik. Derefter deler vi gruppen og i  hold på maks. 12 personer. DEt vil sige at en klasse typisk bliver delt op i 2 hold, som skifter mellem at snorkle og lave aktiviteter på land. Hvis det kniber for jer at finde på landaktiviteter, så kan vi selvfølgelig godt hjælpe jer. Så et snorkelhold består typisk af 10-12 elever, en lærer der følger med i vandet og en lærer der står klar på land til at hjælpe de elver der får problemer med kulde, grej eller andet.   

Målgruppe: Alle har godt af at snorkle, og vi starter vores ture for skoleklasser omkring 5. klassetrin. Men snorkling er også et optimalt forløb for udskolingen, efterskolen, gymnasieklassen og en firmatur med kollegerne. Forløbet er helt klart også relevant for en frisk ældregruppe  der har appetit på havet.

Lyder som en lidt knudret formulering i mit øre – siger/skrive man det?

erstat måske med ting..

Hvad med alle de voksen der ikke følger sig som en del at ældregruppen…  😉