Mød personalet på Trente Mølle

På Trente Mølle sker der rigtigt meget, og derfor er der også en del ansatte. Herunder finder du lige nu de 4, der fast holder til på kontoret. Derudover er der flere, som vi snart håber, vi får præsenteret her på siden.

Leif Sørensen

Naturvejleder
nv@trente.dk

Daglig leder af Naturskolen Trente Mølle. Leif har stået for naturvejledningen på stedet siden starten af Trente Mølle, Natur- Mijø og Agenda 21 center i 1998. Brænder for formidling af naturen.
Hans store passion er alt, hvad der er lidt nørdet, så vil du gerne vide noget om f.eks. insekter, planter eller svampe, er han den rette person. Samtidig er Leif meget optaget af, hvad der rører sig omkring mulighederne for at inddrage borgerne (og især børn og unge) i alt, hvad der hedder naturforvaltning og naturpleje. Også den gastronomiske del af det derude har en stor plads i hjertet. Så er det noget med Vild Mad, så er det Leif. 
Endelig, skal du have en shelter tilføjet til www.bookenshelter.dk. så er han også et godt bud.

?????

Naturvejleder
trente@trente.dk

???? står sammen med  Leif  for naturvejledningen her på Trente Mølle og vores andre steder. 

Vi er lige i gang med den spændende proces og finde ud af hvem vores nye naturvejleder skal være…  Nok næppe blishønen på billedet, men den gør da hvad den kan for at bestemme over søen.. 

Louise Skjold Hansen

"Kontorchef"
kc@trente.dk

Louise tager sig at alt med bookninger af alle vores steder.  Så skal du vide noget om udlejning af Trente Mølle, Bittenhus, Millinge Klint, og Horne Næs, så er det Louise. Det er også hende, der sender regninger ud, og samtidig er hun Trente Mølles blæksprutte, der bl.a. har det pyntegen, som Ulrik og Leif bestemt ikke har. Så dekorationer, herunder dem til jul, det er lige Louise.  Så vi glæder os hvert år vildt til 1. december.

Hanne

Pedel
pedel@trente.dk

Hanne er vores pedel, som tager sig af det praktiske i forbindelse med vedligeholdelse af vore bygninger og området omkring Trente Mølle.

Trente Mølles Bestyrelse

Trente Mølle er en selvejende institution, der modtager tilskud fra bl.a. Faaborg-Midtfyn Kommune og Friluftsrådet. Til at varetage det overordnede ansvar er der valgt en bestyrelse.

Formand:

Byrådsmedlem Bo Petersen
Udpeget af DGI - Svendborg Amt

For Faaborg-Midtfyn Kommune:

Byrådsmedlem Anne Møllegaard Mortensen (O)
Byrådsmedlem Søren Hillers (B)
Ninna Kruse Larsen) - Natur og Landskab (FMK)

For Friluftsrådet:

Per Frank Michael Martin Jensen (Noah)

Som repræsentant for lokalområdet:

Niels Peter Ellegaard

For Trente Mølle:

Naturvejleder Leif H. Sørensen

Som observatør for Naturstyrelsen - Fyn:

Skovridder Jacob Harrekilde Jensen