Vild Mad har været et kerne område for Trente Mølle i rigtig mange år, længe før det blev moderne og før det kom til at hedde Vild Mad. Dengang kaldte vi det Spis din Grøftekant, og utallige er de elever, lærere og andre, vi har fået til at smage på alt muligt i naturen. Samtidig er begge naturvejledere lidt nogle madnørder, og der går næppe en dag på kontoret, hvor de ikke snakker mad. Så I er i de bedste hænder, hvis I skulle have lyst til at kaste jer ud i noget med at spise den danske natur.

Vild madkursus - forår 2023 - Eftermiddage og Weekend

På utallige opfordringer gør vi det! På vores mange svampekurser har vi ofte fået forespørgsler, om vi ikke vil lave et tilsvarende kursus om foråret omkring emnet Vild Mad. Så har du lyst til at dykke ned i den store verden af spiselige ting i naturen, så er der nu mulighed for at blive klogere hen over 3 mandag aftener og en søndag. Vi vil på de 4 gange besøge forskellige lokaliteter, så vi kommer rundt om både skov, mark og ikke mindst stranden. Vi vil også gå i vandet og inddrage tang og andet godt fra det sydfynske øhav. Der vil blive fortalt om planterne og det andet, vi sanker, om hvordan det bruges i køkkenet og ikke mindst, hvordan man sanker hensynsfuldt. Og på hver eneste tur skal vi selvfølgelig lave en masse mad. På bål, på trangia og i transportabel pizza ovn. Så udover ny viden garanterer vi også masser at frisk luft, røg i tøjet og god mad.

Undervisere: Naturvejleder Tue S. Larsen, der bl.a. har udgivet en kogebog med ”alt godt fra havet” og Naturvejleder Leif H. Sørensen, der udover at have arbejdet med emnet næsten hele sit liv (og han er gammel) er uddannet Vild Mad Guide.

Kurset starter mandag d. 24/4 og forløber over 3 mandage (24/4, 8/5 og 22/5). Alle dage fra 16.30 til 19.30. Herudover søndag d. 11/6 fra 13.00 til 18.00.  

Alle mødesteder vil være i den sydelig del af Faaborg Midtfyn Kommune. På Trente Mølle, Bittenhus eller et sted på kysten. Mødesteder oplyses efter tilmelding

Yderlige oplysninger om det praktiske: Kontakt Tue S. Larsen eller Leif H. Sørensen på Trente Mølle.

Pris for kurset er 650 kr. + råvarer, der betales fra gang til gang. Maks 20 personer. Kurset bliver gennemført ved minimum 12 personer. 

Tilmeldingen åbnes i en ny side og foregår via Visit Faaborgs tilmeldings- og betalingssystem.mand

 

Er I en forening, en gruppe af privatpersoner eller andre, der ønsker jeres eget lille vildmad kursus, så er I meget velkomne til at kontakte os.