Previous
Next

Velkommen til vores hjemmeside

Her på siden vil du kunne finde masser af information om udlejning af vores steder, om mulighederne for at bruge en naturvejleder og om vores fantastiske natur. Der er helt givet også meget, du ikke kan finde her. F.eks. har vi mange mange flere undervisningstilbud end beskrevet her. En dag håber vi at få tid til det 🙂

Men uanset hvad du godt kunne tænke dig at bruge os til, så skriv eller ring endelig. Også hvis du ikke lige finder det undervisningstilbud, du havde brug for. Vi er altid klar på en frisk udfordring.

- Nyheder -

Kontakt til Trente Mølle 

De næste tre uger er kontoret på Trente Mølle kun delvist besat grundet ferieafholdelse og diverse arrangementer for de tilbageværende naturvejledere. De dage, hvor det er værst er onsdag d. 5. juli til fredag d. 7. juli, onsdagene d. 12. og 19. juli samt torsdagene d. 13. og 20. juli.
Derfor kan det være svært at fange nogen på telefonen i de dage. Har du brug for hjælp eller information, så skriv til trente-snabela-trente.dk eller – hvis det drejer sig om bookenshelter – på kontakt-snabela-bookenshelter.dk. Så vil vi besvare din mail, så hurtigt vi kan.

Ledig weekender for udlejning:

Trente Mølle 2023
Der er forsat ledige hverdage og weekender tilbage, men ring eller skriv til os hvis du vil vide, hvad der er ledigt pt.

Trente Mølle 2024
Der er generelt rigtig godt gang i udlejningen, men ring eller skriv til os hvis du vil vide, hvad der er ledigt pt.

Bittenhus 2023                  
Der er forsat ledige hverdage og weekender tilbage, men ring eller skriv til os hvis du vil vide, hvad der er ledigt pt.

Bittenhus 2024
Vi åbner op for udlejning d. 2. oktober 2023 kl. 9 telefonisk