Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
På Trente Mølle laver vi og afholder en række forskellige former for kurser – fra kurser på et par enkelte timer til kurser af op til en uges varighed.  Kurser hvor vi inden for et fagligt emne er lærer og kursusleder på hele kurset, eller kurser hvor vi er den del af undervisningen, men også trækker en række specialister ind. 
Vi råder på Trente Mølle over 32 senge pladser – og hvad der ellers skal til for at lave et godt og intimt kursus. Gode undervisningsfaciliteter, en smuk og inspirerende natur, køkken, spisestue og ikke mindst en hyggelig pejsestue til efterbearbejdelse af dagens indtryk.
Du kan også vælge at leje Trente Mølle og lave dit helt eget kursus, og stå for det hele selv – eller bede os om stå for dele af under visningen, hjælpe med det praktiske, sørger for maden, lave et socialt indslag mit i alt det faglige – eller hvad du nu ønsker.
De fleste kurser laver vi på Trente Mølle – men der er ikke noget til hindre for at vi tager ud og laver et arrangement et helt andet sted. Ofte er vi ude at lave kurser i en børnehave eller dens nærområde, på en enkelte skole, bliver bestilt af et bibliotek, eller hvis det handler om noget saltvand – ude ved kysten.
I menu til venstre kan du se eksempler på en række af de kurser vi laver, men her er langt fra alt beskrevet, så ring til os og få en snak om lige jeres behov.
Vi elsker en god udfordring.