Om Lærkedal

Lejrskolen Lærkedal er i juni 2022 genopstået i en version 2.0. Fra dem der kender det gamle Lærkedal, så er de gamle sovesalen, bygget i en gammel svinestald, revet ned og overnatning foregår nu i en stor shelter, hvor der nemt kan ligge 30 mennesker rundt om bålet

7. juni 2022 indviede vi det nye Lærkedal. Outdoor Center Lærkedal.  Mange kender og har været på Lærkedal, på lejrskole, men tiden var løbet far den gamle svinestald, hvor man sov. Tidens spor, svampe, fugt og andet godt betødt at den blev revet ned. 

Men ideen om en ny lejrskole opstod, en lejrskole hvor vi satte bjælkehuset i stand, og flyttede overnatning ud i en stor shelter, madpakkehus og udekøkken er nu realiseret. 

Stedet er helt primært beregnet til skoler, foreninger, børnehaver, spejder og lign, der tænker at det kunne være sjovt at tage på tur, hvor alle sover i sammen shelter, og med bålet i midten. Lidt som en kæmpestor tipi.  Men samtidig er der lidt backup i forhold til bjælkehuset, hvor der er “rigtig” køkken, rigtigt toilet, en lille stue hvor man kan sidde, og et enkelt værelse med 2 senge. 

På pladsen findes der ved siden af den store shelter, en lille “voksen”-shelter, hvis lærer, forælder etc., ikke synes de skal sove i den store flok. Et stort bålhus, hvor der let kan sidde op til 30 mennesker. Bålhuset er dog offentlig og man vil kunne oplever at der kommer besøg af andre. En bro ud i søen, beregnet til undervisning, men hvor det også er tilladt bare at sidde og slappe af. 2 offentlige multtoiletter og et udekøkken, der dog da ikke er helt færdigt endnu. 

Desuden ligger der en mountainbikebane og en disk-golfbane lige ved siden af. 

Se meget mere om de enkelte ting under faciliteter.

Vi gør opmærksom på at stedet ikke er en shelterplads, hvor man kan book en enkelt overnatning til et par personer eller lign, men en lejrskole, hvor overnatning bare foregår i shelter i stedet for på sovesale.

Vedrør ende udlejning, kurser og naturvejledning, så kontakt os på Trente Mølle.

Med venlig hilsen 

Trente Mølle Naturskole