Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Personale

På Trente Mølle sker der rigtigt meget, og derfor er der også en del ansatte. Herunder finder du lige nu de 4, der fast holder til på kontoret. Derudover er der flere, som vi snart håber, vi får præsenteret her på siden.

spacer

Leif_noerder

Naturvejleder Leif Sørensen                 spacer

Daglig leder af Naturskolen Trente Mølle. Leif har stået for naturvejledningen på stedet siden starten af Trente Mølle, Natur- Mijø og Agenda 21 center i 1998. Brænder for formidling af naturen.
Hans store passion er alt, hvad der er lidt nørdet, så vil du gerne vide noget om f.eks. insekter, planter eller svampe, er han den rette person. Samtidig er Leif meget optaget af, hvad der rører sig omkring mulighederne for at inddrage borgerne (og især børn og unge) i alt, hvad der hedder naturforvaltning og naturpleje. Også den gastronomiske del af det derude har en stor plads i hjertet. Så er det noget med Vild Mad, så er det Leif. 
Endelig, skal du have en shelter tilføjet til www.bookenshelter.dk. så er han også et godt bud.

ulrik med fisk

Naturvejleder Ulrik Boll Harring                 spacer

Ulrik står sammen med  Leif  for naturvejledningen her på Trente Mølle og vores andre steder. Ulrik er uddannet fiskebiolog og havkajakinstruktør, og han er aldeles tosset med vand, fisk og alt, hvad der har med havet at gøre. Da Ulrik brænder for havbiologien, er han vores ankermand på Bittenhus. Har du et spørgsmål, der relaterer til havet, er det Ulrik, du skal have fat på. Så alt med kajak, fiskeri, ture i strandkanten, snorkling og undervandsjagt, det er Ulrik. Ulrik har også en svaghed for mad og gastronomi og en særdeles sød tand.
I sommerperioden er han tit mere under vandoverfladen end over, så vi har spekuleret på, om han kan gå i opløsning.

 

Louise Skjold Hansen

Kontorchef Louise Skjold Hansen

Louise tager sig at alt med bookninger af alle vores steder.  Så skal du vide noget om udlejning af Trente Mølle, Bittenhus, Millinge Klint, og Horne Næs, så er det Louise. Det er også hende, der sender regninger ud, og samtidig er hun Trente Mølles blæksprutte, der bl.a. har det pyntegen, som Ulrik og Leif bestemt ikke har. Så dekorationer, herunder dem til jul, det er lige Louise.  Så vi glæder os hvert år vildt til 1. december.

 

 

Pedel

 

Johnny er vores pedel, som tager sig af det praktiske i forbindelse med vedligeholdelse af vores bygninger og området omkring Trente Mølle.