Trente

SITE SLOGAN

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Udlejning BH

Bittenhus ligger perfekt: En spytklat fra Nakkebølle Skov, et stenkast fra Øhavet og ganske få åretag fra den hyggelige havn i Fjællebroen.

Adressen: Sanatorievej 14 B. 5600 Faaborg

Det er et oplagt sted til en lejrskole, et kursus, et dagsarrangement, et personale-arrangement eller ...

bittenhus front  

Bittenhus skaber de perfekte rammer om et godt arrangement. Med eller uden én af vores naturvejledere kan børn, unge og voksne få nogle formidable oplevelser og udfordringer med Øhavets natur og friluftsliv:

bittenhus spisestue  

Ekspeditioner på lavt vand med undersøgelser af dyr og planter. Udforskning med snorkel. Fiskeri med net og stang. En vadetur til Svelmø, en kajaktur til Avernakø eller en vandretur på Øhavsstien, som går lige forbi.

Ring evt. og snak med vores naturvejleder Ulrik, der ved alt om aktivitetet i og på havet og vil kunne hjælpe med at arrangerer det meste.

bittenhus kysten  
Stedet kan, i det omfang det ikke bliver brugt til andet, som tidligere lejes af private. Andre arrangementer har dog fortrinsret, og det betyder, at weekender på Bittenhus i sommerhalvåret 2020 først vil blive frigivet til privat udlejning fra 1. oktober 2019. bittenhus ledervaerelse  

To velholdte bygninger på i alt 276 kvadratmeterrummer, 32 sovepladser fordelt på 2 lederrum og 2 sovesale samt et værelse med en enkelt seng.

Grunden på 3600 kvadratmeter er lukket og tryg også for små børn.

bittenhus sovesal  
Da priserne varierer meget efter formål, antal, tidspunkt etc., bedes I ringe eller skrive til os og høre nærmere. Skriv lidt om, hvem I er, hvad I skal bruge stedet til etc., så skal vi hurtigt vende tilbage med en pris. bittenhus hall  
bittenhus køkken

Adressen:

Sanatorievej 14 B,
Nakkebølle
5600 Faaborg